Mok voor moederdag: de leukste tips

Waarom alleen voor mama als je de hele familie blij kan maken met een eigen mok.

De mok voor moederdag is misschien wel het leukste cadeau dat je haar kunt geven. Jij ontwerpt een mooie mok, bijvoorbeeld met een foto van jezelf of van jullie samen. Of met een leuke tekst natuurlijk, omdat je de mok kunt personaliseren zoals jij wilt.

Dus denk je aan haar naam of heb je een ander leuk idee? Jij bepaalt hoe je de mok eruit laat zien, gewoon met onze online tool die je zelf kunt gebruiken.

Voor de liefste mama

Als mama zijnde natuurlijk ook erg leuk om een mok cadeau te doen.

De liefste mama van de wereld verdient natuurlijk een mooie mok om haar koffie uit te drinken. Of om lekker thee mee te leuten, bijvoorbeeld als je weer een keer langskomt. Dus zoek je een cadeau voor moederdag om ervoor te zorgen dat ze nog vaker aan je denkt? Dan is een mok goed geschikt.

De mok voor moederdag kun je bovendien gebruiken om haar vaker bij jezelf uit te nodigen. Met twee of meer mokken zorg je er namelijk voor dat jullie die allebei hebben staan om er samen uit te drinken.

Mok voor moederdag

De mok voor moederdag kun je gewoon zelf ontwerpen. Dus weet je al precies hoe het eruit moet gaan zien? Of ben je benieuwd hoe je dat doet? In onze tool kies je de mok, en bepaal je vervolgens voor de voorkant, de achterkant en de zijkant hoe het ontwerp eruit moet zien. Met tekst, een foto of een leuke achtergrond maak je het de mooiste mok om met moederdag cadeau te doen.

Onze moederdag tips

10.99
11.75
11.75
11.75