Mok met tekst

Ontwerp de mok met bijvoorbeeld een leuke uitspraak en verras je collega’s met elk hun eigen persoonlijk mok.

Een mok met tekst: misschien wel het leukste cadeau voor jezelf én om anderen blij mee te maken. Dus ben je op zoek naar een origineel cadeau? Of wil je jouw koffie, thee en al het anders voortaan drinken uit jouw eigen unieke mok? Kies online de mok die je wilt laten bedrukken. Je ontwerpt die gewoon online, waarna wij er voor jou mee aan de slag gaan.

 

Zo zorgen we voor een tekst op de mok, zoals jij die hebt bedacht. En zoals jij die hebt ontworpen, dus precies in het lettertype, de grootte en de kleur die jij mooi vindt. Bovendien kun je daar een foto bij zoeken of een afbeelding bij gebruiken. Je hebt de volledige creatieve vrijheid, om precies te doen waar jij blij van wordt.

En kun je wel een beetje inspiratie gebruiken voor de tekst op de mok? Of wil je de mok met tekst zelf maken, door het juist in een heel andere richting te zoeken? Bepaal zelf hoe het eruit komt te zien. Gebruik een grappige tekst, zet je naam erop of herinner een goede vriend aan die geweldige tijd die jullie samen hebben (gehad).

Wij kunnen de mok bedrukken met tekst, precies op de manier die jij wilt. Dat doen we in zwart-wit of in kleur. En ook in een kleine oplage, dus het is niet nodig om er daar meteen tientallen van te bestellen. Als je dat wel wilt kan dat natuurlijk ook. Zo zorg je meteen voor het hele team, voor heel de afdeling of voor het hele bedrijf voor de mooiste mok met tekst.

Met tekst en een foto

CADEAUTIP! Geef een leuke zelf ontworpen mok cadeau.

Dus denk je aan een mok met foto en tekst of met alleen een grappige uitspraak? Je hebt standaard allerlei mogelijkheden tot bedrukken. Dat kan namelijk op zowel de voorkant als de achterkant in het midden, net als recht tegenover het oog. Je kunt de mok dus rondom laten bedrukken. En wil je maar één of twee van die mogelijkheden gebruiken? Ook dat kan natuurlijk. Zo zorgen we precies voor de bedrukking die jij zoekt.

En kies je voor een van de grote theemokken? Dan heb je extra veel ruimte om een leuke tekst neer te zetten. Daarop past jouw naam en een uitspraak, net als een citaat of een langer stukje. Dus heb je al een leuk idee bij het bedrukken van de mok die je wilt laten maken, maar ben je bang dat het misschien niet past? Kies de grote modellen, om je daarover in ieder geval niet druk te maken.

Wij helpen je graag inspiratie op te doen en zorgen ervoor dat je jouw ontwerp makkelijk kunt maken. Daarvoor gebruik je onze online tool. Hierin geef je per deel van de mok precies aan of je daar een tekst of een afbeelding of foto wilt gebruiken. Of een combinatie daarvan natuurlijk, omdat jij je creativiteit de vrije loop kunt laten.

Grappige teksten op jouw mok

Je bepaalt natuurlijk helemaal zelf welke tekst we voor je op de mok drukken. Dat vul je namelijk gewoon online in bij ons in de tool. Dus heb je een mooie spreuk gezien? Of heb je van iemand anders gezien dat er een leuke tekst op staat? Wij kunnen dezelfde tekst voor je drukken op de mok die je wilt maken. En heb je niet zoveel inspiratie, dus ben je benieuwd waar anderen voor kiezen? Dit zijn drie van de teksten die we laatst voorbij hebben zien komen:

 • Onthaasten? Daar heb ik geen tijd voor
 • Shhh… There’s wine in here
 • DO NUT worry

Uiteraard kun je het ook op een heel andere manier invullen. Dus grijp terug op een gebeurtenis die je samen met iemand anders meemaakte. Gebruik jouw bijnaam of benut die om er iemand mee te verrassen. Je hebt allerlei mogelijkheden, omdat je de letters zelf groter of kleiner kunt maken in de tool. Zo past alles er prima op. Na het plaatsen van je bestelling gaan wij ermee aan de slag, zodat je snel een geweldige mok ontvangt.

Voor moederdag, vaderdag en meer

Uiteraard kun je de mok met tekst maken voor jezelf, voor vrienden en voor speciale gelegenheden. Dus ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Je hebt daar een aantal mogelijkheden mee:

 • Voor moederdag
  Het is tijdens moederdag heel leuk om je moeder lekker persoonlijk in het zonnetje te zetten. Dus houdt ze van thee, van koffie of bijvoorbeeld melk uit een mok? Verras haar met een eigen mok, waar je zelf een tekst op kunt laten zetten. Kies een tekst die voor jullie herkenbaar op belangrijk is. Op die manier is het meteen een mooie herinnering aan alle momenten die jullie samen beleven.
 • Voor vaderdag
  En wil je jouw vader op die manier verrassen? Zorg voor een mok voor thuis of voor op kantoor, afhankelijk van waar jouw vader het meest werkt. Uiteraard bepaal je zelf de tekst. En kun je dus kiezen voor zijn naam. Of voor iets waarmee je juist een beetje plaagt. Denk er even rustig over na en maak een mooie mok, dan gaan wij die voor je drukken.
 • Bij een verjaardag
  Ten slotte kun je de mok bijvoorbeeld maken bij iedere verjaardag die er wordt gevierd. Dus zie je iemand jaloers kijken als je jouw vader of moeder de mok geeft? Gebruik de verjaardag om ook diegene daarmee te verrassen. Je kunt een leuke mok met tekst maken, waarmee je ervoor zorgt dat je opnieuw zorgt voor een geweldig cadeau.

Mok met tekst maken

Je kunt jouw eigen mok met tekst maken, precies op de manier zoals je in gedachten hebt. Dus weet je precies wat je wilt of wil je juist een beetje inspiratie opdoen? Bekijk online in ieder geval de mokken die je bij ons kunt bestellen. Wij gaan er graag voor je mee aan de slag.