Sinterklaas mok bedrukken: online zelf ontwerpen

Laat een serie mokken bedrukken in verschillende kleuren.

Laat een sinterklaas mok bedrukken en verras daarmee jouw kleine. Of alle kinderen die er komen, als ook Sinterklaas en z’n pieten langskomen voor het heerlijk avondje.

Wij helpen je een leuk persoonlijk cadeau te maken, waarmee je de kinderen ontzettend kunt verrassen. Dus zoek je een leuk cadeau dat ze nog niet hebben en waar ze graag gebruik van blijven maken? Schenk ze hun limonade en andere dranken voortaan in terwijl je hun eigen beker gebruikt. Alleen al met hun eigen naam wordt het een heel bijzondere keuze, dus weet je zeker dat je een geweldig cadeau geeft.

Cadeau voor sinterklaas

Onderzetter en mok bedrukken
Daar kan je mee aankomen, een mok én onderzetter met een tekening. Super leuk voor bijvoorbeeld sinterklaas, vader- en moederdag of een verjaardag.

Het cadeau voor sinterklaas maak je helemaal zelf als je kiest voor onze mokken. Je hebt de keuze uit allerlei kleuren en soorten. Vervolgens kun je de mok naar wens laten bedrukken, gewoon met onze online tool:

  1. Mok kiezen
    Je kiest de mok uit ons brede assortiment. Dat betekent dat er zowel witte, zwarte als andere mooie mokken beschikbaar zijn. Kies ze groot of klein, afhankelijk van waar jij de kinderen mee wilt verrassen.
  2. Zelf ontwerpen
    Het ontwerp maak je vervolgens helemaal zelf. Dat wil zeggen, in de tool leggen we je uit hoe je de voorkant, zijkant en achterkant kunt laten bedrukken.
  3. Laten bedrukken
    Wij gaan er vervolgens mee aan de slag, daar hoef jij niets voor te doen. Zo weet je zeker dat het goedkomt, met een geweldig persoonlijk sinterklaas-cadeau.

Sinterklaas mok ontwerpen: zelf maken

Dus wil je zelf een sinterklaas mok ontwerpen? Je kunt de mokken voor limonade en andere drukken gewoon online maken en daarna laten bedrukken. Daar gaan we snel mee aan de slag, zodat je het ruim op tijd voor sinterklaasavond in huis hebt.