Vaderdag mok maken: zelf online ontwerpen

Verras je vader met een mooie mok met foto.

Online jouw vaderdag mok maken: het is misschien wel het leukste cadeau dat je kunt geven. Verras jouw vader met z’n eigen mok, waar hij de koffie of thee voortaan uit drinkt.

Hebben jullie een leuke uitspraak of zijn jullie gek op die ene foto? Wij bedrukken die op de mok voor vaderdag. Het wordt op die manier veel meer dan een koffiemok of een beker voor de thee. In plaats daarvan is het een leuke herinnering of een grappige uitspraak. Die steeds weer terugkomt, omdat jouw vader er misschien wel iedere dag gebruik van maakt.

Speciaal voor vaderdag

Vaderdag mok
Vaderdag mok, moederdag mok, verjaardag mok of een mok voor je grote liefde…? We hebben keuze uit diverse Thema-mokken.

Dus zoek je iets speciaals voor vaderdag, terwijl het aan de andere kant niet veel hoeft te kosten? Een leuk en betaalbaar cadeau voor vaders en andere mannen is de gepersonaliseerde mok. Je verrast jouw vader met een mok met een eigen ontwerp, dat je eenvoudig online maakt:

  1. Mok kiezen
    Je hebt de keuze uit allerlei mokken voor vaderdag. Dus zoek je een zwarte mok, een witte mok of een heel andere kleur? Er zijn zelfs magische mokken beschikbaar, die het ontwerp laten zien als je vader thee of koffie inschenkt.
  2. Zelf ontwerpen
    In de tool kun je zelf het ontwerp maken om jouw vader mee te verrassen tijdens vaderdag. Bewerk de voorkant, de zijkant en de achterkant van de mok.
  3. Laten bedrukken
    Vervolgens gaan wij er voor je mee aan de slag. Wij zorgen voor de bedrukking met de foto, de tekst of een combinatie van beiden.

Vaderdag mok ontwerpen

Het resultaat is geweldig. Jij kunt jouw eigen vaderdag mok ontwerpen, die wij vervolgens voor je bedrukken. Zo zorg je voor een geweldig cadeau, dat je heel persoonlijk kunt maken en dat aan de andere kant toch niet veel hoeft te kosten. Bovendien gaan we er meteen mee aan de slag, zodat je de mok snel in huis hebt.

Onze vaderdag tips

11.75
11.75
12.75
11.75
11.75