Koffiebeker met naam: voor jezelf of als cadeau

Wat drinkt er lekkerder dan een koffiebeker met naam? Het is jouw eigen beker, waarin de koffie net een beetje beter smaakt.

Bovendien is het heel eenvoudig om de beker te ontwerpen. Je kiest bij ons je koffiebeker, waarna je voor de voorkant, de zijkant en de achterkant bepaalt hoe je jouw naam daarop wilt hebben. En denk je aan een ander ontwerp, met een achtergrond of met een leuke foto? Jij bepaalt hoe je de koffiebeker to go of een ander model koffiekop wilt ontwerpen. Wij gaan er vervolgens voor je mee aan de slag.

Voor jezelf of om cadeau te doen

Jouw persoonlijke mok is misschien wel het leukste cadeau dat je jezelf kunt geven. En wil je daar met moederdag of voor een andere gelegenheid een cadeau voor bestellen?

Wij laten je zien wat er allemaal beschikbaar is. Dus denk je aan een porselein koffiebeker met naam? Of een beker voor onderweg, waarmee je iedereen kunt laten zien dat het jouw beker is? Waar je ook aan denkt, wij zorgen ervoor dat je die online eenvoudig ontwerpt.

Koffiebeker met naam

Jouw koffiebeker met naam is zowel voor thuis als voor to go een heel goed idee. Je hoeft nooit meer te twijfelen over de beker die van jou is. Om er je koffie in te schenken of om die met je mee te nemen. En er zo voor te zorgen dat je nooit zonder een lekker bakje koffie komt te zitten. Of zonder thee of iets anders natuurlijk, want ook dat bepaal je helemaal zelf.