Mok met tekst zelf maken: 3 leuke ideeën

Een mok met tekst zelf maken: hoe pak je dat aan?

Wij maken het je makkelijk. Je kiest de mok die je mooi vindt. Daarna kun je in de tool zelf aangeven hoe de voorkant, zijkant en achterkant eruit moeten zien. Dat werkt heel eenvoudig, waarna wij er voor je mee aan de slag gaan om de mok met foto en tekst te bedrukken.

3 ideeën voor een tekst op jouw mok

Mok bedrukt met naam en tekst. Die kunnen we in zowel kleine als grote oplages leveren.

Dus ben je op zoek naar inspiratie om jouw eigen mok te maken? Met een paar van onze ideeën laten we je graag zien wat er allemaal mogelijk is:

  • Jouw bijnaam op een mok
    Misschien vind je jouw naam maar saai en standaard. Dan is een bijnaam wel zo leuk, vooral op kantoor en met vrienden die precies weten waar het om gaat.
  • Rode mok bedrukkenEen motto dat inspireert
    Of kies een motto dat inspireert, als je ’s morgens vroeg aan de koffie zit. Door de mokken met tekst zelf te maken zorg je ervoor dat jij klaar bent voor een nieuwe dag.
  • Jouw legendarische uitspraak
    En herinneren anderen je nog regelmatig aan een legendarische uitspraak? Dan is de mok met tekst om zelf te maken helemaal een leuk idee.

Mok met tekst zelf maken

Je kunt jouw mok met tekst zelf maken, net als eigen koffiekopjes met logo. Dus heb je een creatief idee of wil je daar gewoon een keer mee aan de slag? Zorg er in de tool voor dat je zelf de mokken, kopjes of bekers ontwerpt die je mooi vindt. En bestel ze voor jezelf of doe ze iemand anders cadeau.