Mok en onderzetter bedrukken
Mokken bedrukt met naam Leen Bakker
kopjes bedrukken kleine oplage

Koffiekopjes met logo: mooi voor op kantoor

Jij denkt aan koffiekopjes met logo: een geweldig idee voor jouw bedrijf! Het is dé professionele keuze voor bedrijven, bijvoorbeeld als je klanten of andere relaties ontvangt.

Dus komen er regelmatig klanten op bezoek voor een kennismaking? Of om de voortgang van de projecten te bespreken? Zorg er met koffiekopjes met eigen logo voor dat je ze ook daarmee kunt laten zien dat je professioneel te werk gaat.

Je kunt online de koffiekopjes met logo bestellen, gewoon door zelf je ontwerp te maken. Dus wil je in de horeca eigen koffiekopjes met logo laten maken? Of gaat het je gewoon om de koffie voor op kantoor voor de medewerkers? Wat je ook van plan bent, wij maken het je makkelijk.

Met logo en/of tekst: eenvoudig zelf maken

Je kunt de mok met tekst zelf maken. Dat doe je online met onze tool, waarna wij de koffie mok bedrukken.

Dus bepaal voor de voorkant, de zijkant en de achterkant hoe je het ontwerp eruit wil laten zien. Denk je aan een foto, aan een tekst of aan jouw logo? Wij helpen je het ontwerp te maken en gaan vervolgens aan de slag met de bedrukking.

Koffiekopjes met logo

Koffiekopjes met logo zijn bijzonder goed geschikt voor op kantoor en in de horeca. Dus zoek je een manier om de uitstraling te professionaliseren? Of wil je jouw klanten op een leuke manier verrassen, met kopjes die je zelf hebt ontworpen? Zowel met een logo, met een tekst of met iets anders zorgen we voor geweldige kopjes waar jij graag je koffie uit drinkt.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.