Eigen mok maken: 3 leuke tips

Ontwerp Je Eigen Mok met bijv. een leuke tekening of een foto van jou en je grote liefde.

Je gaat een eigen mok maken: wat is dan een leuk idee voor het ontwerp? Wij helpen je graag inspiratie op te doen. En dat is niet alles, je kunt jouw eigen mok met naam in een paar stappen zelf ontwerpen. Dat werkt heel makkelijk, dus iedereen kan het.

Wil je een mok met tekst zelf maken? Of een leuke foto gebruiken? Zelfs jouw logo en iedere andere afbeelding en/of tekst kunnen wij voor je bedrukken. Zo maak je een eigen mok, precies op de manier die jij wilt.

3 tips voor jouw eigen mok

En zoek je creatieve tips die je inspireren om jouw eigen mok te maken? Wij zetten een paar ideeën voor je op een rij:

 • Foto van jullie samen
  Maak je eigen mok met een foto van jullie samen. Dat is de mooiste manier om er een blijvende herinnering van te maken. En om de mok daarna cadeau te doen, of ook een exemplaar zelf te houden natuurlijk.
 • Verras iemand met wie je bijv. aan een leuk project hebt gewerkt met een blijvende herinnering.
  Een grappige tekst
  Maak daarnaast je eigen mok met een grappige tekst. Of met tekst op jouw eigen mok die je ’s morgens inspireert om weer lekker aan de slag te gaan met jouw werk.
 • Jouw eigen logo
  En heb je jouw eigen bedrijf(je)? Je eigen mok maken kan bijvoorbeeld met het eigen logo. Dat drinkt net even lekkerder, en ziet er geweldig uit voor jouw klanten en relaties.

Eigen mok maken

Grote latte mok met foto van je trouwe viervoeter, daar wordt je toch blij van!

Je kunt jouw eigen mok maken door online de foto, het logo of de tekst te plaatsen op de voorkant, de achterkant en/of de zijkant. Jij bepaalt helemaal zelf wat we bedrukken, en hoe het geheel eruit komt te zien. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.