Grote theemok

Bedruk de theemok bijvoorbeeld met naam. Leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven natuurlijk!

Droom alvast weg bij zo’n geweldig grote theemok: het is de lekkerste manier om je handen aan te warmen. En om samen thee te drinken natuurlijk. Of om jezelf daar eens ontspannen mee te verwennen.

Onze grote theemokken gebruik je op de manier die jij wilt. En dankzij de mok met naam is het bovendien een heel persoonlijke keuze, waar je iedere dag blij van wordt. Dus houd je van thee? Of ken je iemand die je daar heel blij mee kunt maken? is dan een uitstekende keuze. Dankzij de inhoud tot wel 0,5 liter of zelfs meer is er altijd genoeg thee om heerlijk van te genieten.

De Magische Mok is een theemok met een extra verrassing! De afbeelding wordt zichtbaar wanneer er warme drank ingeschonken wordt.

Dus zoek je naar leuke grote theemokken? De afmetingen hebben wij voor je beschikbaar. De grote mokken zorgen ervoor dat er altijd voldoende thee in past. Dus vind jij het in de winter lekker om daarmee op te warmen? Of houd je er gewoon van om samen een flinke kop thee te drinken? In al die gevallen zorgen wij ervoor dat je een extra grote theemok kunt bestellen. En dat je daar vervolgens zelf een geweldig exemplaar van kunt maken.

Je kunt de grote theemok namelijk heel eenvoudig personaliseren. Daarvoor gebruik je onze online tool. Daarin leggen we je precies uit hoe het werkt, om eerst de achterkant, dan de zijkant en daarna de voorkant te ontwerpen. Dat doe je met tekst en bijvoorbeeld met foto’s of met afbeeldingen. Je bepaalt helemaal zelf hoe dat eruit gaat zien, zodat je de volledige creatieve vrijheid hebt.

Tot wel 0,5 liter of meer

Een heerlijke grote latte mok met foto van je trouwe viervoeter, daar wordt je toch blij van!

De mok met tekst is misschien wel de leukste keuze om de theemok lekker groot uit te voeren. Je hebt de keuze uit maten tot wel 0,5 liter of zelfs meer. Zo past er veel meer thee in dan je misschien gewend bent. En zou je er bijna samen van kunnen drinken, al begrijpen we ook heel goed dat je het allemaal lekker voor jezelf houdt. Tip: bestel dan liever twee van de mokken, zodat je toch gezellig samen met iemand anders kunt drinken.

De leuke grote theemokken zijn er uiteraard ook voor 0,25 liter en bijvoorbeeld voor 0,3 liter. En zoek je naar 400 milliliter of een andere inhoud? Bekijk en vergelijk de verschillende modellen. Kijk goed naar hoeveel thee erin past en verwen jezelf bijvoorbeeld een keer met een extra groot model. Misschien ben je dat niet gewend, maar je zal merken dat je straks niet meer anders wil. Vooral niet als we de theemok voor je bedrukken natuurlijk, en het daarmee jouw persoonlijke trots wordt.

Mok met naam: gepersonaliseerd

Mok bedrukt met logo en naam. Leverbaar in kleine en grote oplages.

Je kunt online namelijk niet zomaar een mok bestellen, die kunnen we bovendien voor je personaliseren. Dat betekent dat je voortaan thee drinkt uit jouw mok met naam. Dat is waarschijnlijk de beste keuze om er iedere dag uitgebreid van te genieten. Of om het iemand cadeau te doen, waardoor dit ineens heel persoonlijk wordt.

Dus houd jij van thee en zou je dat het liefst iedere dag drinken? Of vind je het gewoon heerlijk om je af en toe even terug te trekken? Pak er een goed boek bij, schakel de televisie in of kijk gewoon naar buiten en geniet van wat er om je heen gebeurt. Waar je ook voor kiest, wij zorgen er met de mok met naam voor dat je de gepersonaliseerde mokken kunt gebruiken om heerlijk uit te drinken.

Mok bedrukt met naam kan al vanaf 1 stuk.

Uiteraard kun je jouw naam erop aanbrengen, precies op de manier zoals je wilt. Dus denk je aan jouw naam in een bepaalde kleur? Breng het heel groot of juist klein aan, en bijvoorbeeld in een opvallende kleur. Daarmee heb je de volledige vrijheid, dus laat je creatieve brein vooral de vrije loop.

Extra grote theemok

De extra grote theemok is op die manier geschikt voor allerlei gelegenheden en situaties. Wij zetten een paar ideeën voor je op een rij, gebaseerd op klanten die bij ons al zo’n thee mok bestelden:

  • Samen theedrinken
    Veel van hen geven aan het heerlijk te vinden om samen met iemand anders thee te drinken. En dan heb je natuurlijk geen zin om steeds nieuwe thee te zetten. Daarom is zo’n grote keuze een goed idee. Er past lekker veel thee in. Dat betekent dat je dat kunt blijven drinken, zonder dat je opnieuw naar de keuken moet lopen.
  • Leuk cadeau
    En houd je zelf niet zo van thee, maar ken je wel iemand die daar gek op is? Of weet je van een ander dat diegene net als jij graag van die grote mokken zou willen hebben? Dan is het een goed idee om een leuke grote mok cadeau te doen. En dan is het natuurlijk helemaal toegestaan om jezelf uit te nodigen om daar samen thee te gaan drinken.
  • Relatiegeschenk
    Ten slotte kun je de grote theemokken gebruiken als relatiegeschenk voor anderen. Dus wil je jouw bedrijf daarmee op de kaart zetten? Zorg ervoor dat je klanten en andere relaties hier op een leuke manier mee verrast. Vooral de grote mokken zijn dan een goed idee. Daarmee val je extra op, waardoor de kans groot is dat jouw bedrijfsnaam beter blijft hangen.

Grote theemok met naam maken

Dus wil je een grote theemok met jouw naam maken? Het is misschien wel een van de leukste cadeaus. Zowel voor anderen als voor jezelf. Dus geniet alvast van de koppen thee die je eruit zal drinken. Bekijk online de verschillende mokken in ons assortiment. Wij kunnen die voor je bedrukken op de manier die je wilt, zodat je daar vervolgens jouw lekkerste koppen thee uit zal drinken.