Mok met foto en tekst maken

Een mok met foto en tekst maken: dat is een bijzonder leuk idee. Misschien drink je jouw koffie binnenkort wel uit een eigen mok. Of maak je daar iemand anders heel blij mee.

Wat je ook van plan bent, wij zorgen ervoor dat je dit eenvoudig zelf kunt doen. Een mok met foto en tekst maken is namelijk niet moeilijk. In onze tool kun je iedere mok die je wilt bestellen personaliseren. Dat betekent dat je de voorkant, de achterkant en de zijkant tegenover het oor kunt ontwerpen zoals je wilt. Of je nu denkt aan een grappige tekst of aan een foto, wij kunnen het er voor je op drukken. En sterker nog, je kunt de twee met elkaar combineren. Zo zorg je voor een unieke mok, om zelf je koffie uit te drinken of om iemand anders mee te verrassen.

Dus gaat het je om een mok bedrukken met foto en een tekst? Of met één van de beide? Wij helpen je inspiratie op te doen om met jouw eigen ontwerp aan de slag te gaan. Dus zoek je naar een kleine mok of juist een grote? En wil je die cadeau doen of lekker zelf houden? Wij leggen je graag uit hoe het werkt.

Mok bedrukken met foto en tekst: jouw eigen ontwerp

Jouw mok bedrukken met foto en tekst, dat kun je gewoon zelf. Dat wil zeggen, het ontwerp maken. Wij doen de bedrukking voor je, daar hoef jij je niet druk over te maken. Het ontwerp maak je eigenlijk heel eenvoudig:

 1. Kies de mok die je mooi vindt
  Je kiest online uit allerlei mooie mokken, zowel in groot en klein. En met of zonder oor, net als in een standaardvorm of juist een meer uniek model. Bekijk op je gemak de verschillende mokken bij ons in de shop. Doe inspiratie op en kies een mooi model, dan ga je daarmee aan de slag.
 2. Maak het ontwerp rondom: voor de voorkant, achterkant én zijkant
  Vervolgens wordt het tijd voor het ontwerpen. En dat is makkelijker dan je misschien denkt. Het is voldoende om voor de voorkant, de achterkant en de zijkant aangeven wat je daarop wilt laten drukken. Of voor één of twee van de drie natuurlijk, dat bepaal je helemaal zelf. Gebruik tekst en bijvoorbeeld een foto, voor jouw unieke mok die je wilt laten maken.
 3. Bestel de mok voor jezelf of iemand anders
  Ben je blij met jouw ontwerp? Gefeliciteerd! Dan wordt het tijd om de mok te bestellen. Dat doe je eenvoudig online, gewoon door de stappen te doorlopen. Wij gaan er daarna voor je mee aan de slag. Zo heb je de mok lekker snel in huis, voor jezelf of om daar iemand mee te verrassen.

Dus ga je een mok ontwerpen? Een kind kan de was doen. Of de afwas in dit geval, als je een koffiemok bestelt om jouw bakkie voortaan uit te drinken. En let ook even op de specificaties van de producten. Dan zorg je er bijvoorbeeld voor dat de mok gewoon in de vaatwasser kan. Zodat jij die afwas uiteindelijk helemaal niet hoeft te doen.

Grote en kleine mokken

Uiteraard kun je online alle mokken met foto en/of tekst bedrukken die je wilt. Dus zoek je naar een grote mok waar lekker veel in past? Of heb je voldoende aan een kleine mok of zelfs een koffiekopje? Bekijk zelf welke afmetingen en welke soorten er beschikbaar zijn.

In de tool krijg je automatisch te zien hoeveel ruimte er is op de mok die je graag wilt bedrukken. Op de grote modellen kun je meer tekst kwijt, in een groter lettertype. Zorg er dus zelf voor dat het een geslaagd ontwerp wordt, waarmee je zeker weet dat het er precies zo uit komt te zien zoals je wilt. Met de tekst én de foto, om ze beide voldoende aandacht te geven in het ontwerp.

Gepersonaliseerde mok: leuk om te geven én te krijgen

De gepersonaliseerde mok met foto en een tekst is ontzettend leuk om te geven. En om te krijgen natuurlijk, ook als dat gewoon van jezelf is. Wat dat betreft kun je er op allerlei manieren gebruik van maken, en in ieder geval op deze drie:

 • Voor jezelf
  Je kunt een mok maken met foto en tekst. En die vervolgens gewoon voor jezelf houden. Zo zorg je ervoor dat je voortaan koffie drinkt uit een geweldige mok. Die je helemaal zelf hebt gemaakt, waardoor dat extra leuk is.
 • Om cadeau te doen
  Aan de andere kant kun je ervoor kiezen om daar iemand anders heel blij mee te maken. Geef de mok cadeau, bijvoorbeeld als verrassing bij vaderdag, moederdag of een verjaardag.
 • Als complete set
  En maak je daar een complete set van, dus bestel je twee mokken? Dan kunnen jullie altijd samen doen. Dat is leuk bij elkaar, net als wanneer jullie juist ver bij elkaar vandaan wonen.

Mok met foto en tekst maken

Je kunt online jouw mok met foto en tekst maken. Als je kunt werken met bijvoorbeeld Word is de kans groot dat je ook dit voor elkaar krijgt. Wat dat betreft werkt het heel eenvoudig, en gaan wij er vervolgens voor je mee aan de slag. Dus maak jouw mok met tekst en een foto. Als unieke keuze, waar je jezelf of iemand anders op een heel leuke manier mee verrast.