Mok met foto bedrukken: leuke herinnering

Een mok met foto bedrukken is geweldig geschikt na een vakantie, voor een verjaardag of bij andere herinneringen. Dus was het onlangs heel gezellig? Of zeggen jullie altijd dat jullie vaker zouden moeten afspreken? In die gevallen is het een heel goed idee om voortaan samen koffie te gaan drinken. En als dat niet bij elkaar in de buurt kan, dan in ieder geval met jullie eigen mok.

Daarnaast kun je natuurlijk een mok bedrukken met foto om daar iemand anders gewoon eens mee te verrassen. Dat kan voor vaderdag, voor moederdag en voor een verjaardag. Of gewoon zomaar. Een mok laten bedrukken met foto is namelijk niet duur, maar wel een heel erg leuk cadeau. Om te geven, en ook om zelf te krijgen natuurlijk.

Zelf ontwerpen: alle vrijheid

Je kunt een mok bedrukken met foto’s uit je eigen album. Dus heb je op jouw telefoon een leuke foto gemaakt? Die kun je gewoon gebruiken om een mok met foto te laten bedrukken.

Je kunt de mok zelf ontwerpen met onze handige tool. Daarin is het voldoende om de mok te kiezen en vervolgens aan te geven waar je welke bedrukking wilt. Dat kan op de voorkant en op de achterkant, net als op de zijkant tegenover het oor.

Dus wil je onze goedkope mokken bedrukken met foto? Of vind je de prijs minder belangrijk, maar wil je er vooral een leuk en creatief geheel van maken? Geen zorgen, wij bieden je de volledige vrijheid. Zo maak je waar jij blij van wordt. Of waar je de ander op een leuke manier mee wilt verrassen.

Ook de onderzetters bedrukken

En heb je de mok laten bedrukken met de foto waar je blij van wordt? Bekijk dan ook de onderzetters die je erbij kunt bestellen.

Zo zorg je voor een complete set, waar je de mok op kunt zetten. Het is de leukste manier om de koffie of de thee een beetje af te laten koelen. Dus breng een bijzonder contrast aan. Kies voor een specifieke kleur. Of gebruik een tekst op de onderzetter, die past bij de tekst die je laat drukken op de mok. Je kunt er alle kanten mee op.

Mok met foto bedrukken

Wij kunnen jouw mok met foto bedrukken. Of zorgen voor een leuke tekst. Of voor allebei natuurlijk, als je op die manier voor een geweldige herinnering kunt zorgen.

Dus wil je daar iemand op een leuke manier mee verrassen? Of ben je voor jezelf op zoek naar een leuk cadeau, gewoon omdat je dat wel een keer verdiend hebt? Wat de reden ook is: wij bedrukken de mok met de foto waar jij een geweldige herinnering aan hebt.

Bekijk hier ons uitgebreide assortiment.

Bekijk al onze mokken

9.95
9.95
11.25
OP=OP
11.25
11.75
11.75
11.75
11.75
11.75
11.75
11.75
11.75
12.75
11.75
11.75
10.99
12.75