Mok met foto laten bedrukken

Hoe kun je een mok met foto laten bedrukken? Wij regelen het voor je! Jij hoeft alleen maar een mooie mok uit te kiezen en de foto in onze tool te uploaden. Dat werkt heel eenvoudig. Kies wat je op de voorkant, op de zijkant en op de achterkant wilt laten drukken. Of op één van de drie natuurlijk, jij bepaalt helemaal zelf hoe het eruit komt te zien.

Zo zorgen we voor een koffiemok met foto  of een koffiemok met tekst. Dus heb je zelf al een geweldig idee? Of ben je juist op zoek naar meer inspiratie? Geen zorgen, bij ons maak je de mok waar jij graag je koffie uit wilt drinken. Of waar je iemand anders heel blij mee kunt maken natuurlijk.

Waar moet je op letten?

Je wilt een mok laten bedrukken. Maar, is dat de eerste keer? Of is het alweer even geleden en ben je benieuwd waar je op moet letten? We zetten gewoon nog even op een rij waarmee je rekening moet houden voor een mok met foto:

  • De grootte en inhoud
    Je wilt natuurlijk wel genoeg koffie in je mok kunnen doen. Of juist niet van een koude kermis thuis komen als je er een espresso in maakt. Kijk dus goed naar de grootte van de mok die je kiest. Bij 330ml is dat een grote mok. Andersom heb je aan 100 of 150 milliliter juist een klein(er) kopje om koffie in te zetten.
  • Materiaal van de mok
    De mok moet natuurlijk van een mooi en goed materiaal zijn. Heel gebruikelijk hiervoor is keramiek. Dit drinkt lekker, houdt stevig vast én is vaak geschikt voor zowel de vaatwasser als de magnetron. Dan drink jij dus heerlijk uit de foto mok, waarna je die gewoon in de vaatwasser doet om die schoon te laten maken.
  • De kleur en bedrukking
    De mok kun je online bestellen en vervolgens laten bedrukken met een foto. Dat kan in zwart, wit, rood, blauw en bijvoorbeeld groen. Dus zoek je naar een specifieke kleur? Bekijk online de mokken in de verschillende kleuren. En houd rekening met de kleuren van de foto die je daarop wilt laten drukken.

Foto op de mok: geweldige herinnering

De foto op de mok kun je voor jezelf gebruiken, net als om daar iemand anders mee te verrassen. Dus wil je een leuke herinnering delen? Als jullie samen op vakantie waren of als je een leuk verjaardagcadeau zoekt is dit een geweldig idee. Dat zal de ander in ieder geval enorm waarderen!

Mok met foto laten bedrukken

Bestel online de mok met foto die je wilt laten bedrukken. Je bepaalt online gewoon zelf het ontwerp. Dat betekent dat je op de voorkant en/of de achterkant en/of de zijkant kunt aangeven wat wij erop moeten drukken. Daarmee gaan we snel aan de slag, voor een mooie foto mok waaruit jij binnenkort jouw koffie drinkt.