Emaille beker met naam laten maken

emaille mok met naam

Jij wilt een emaille beker met naam laten maken: dat is bij ons heel eenvoudig. Gebruik gewoon de ontwerper die je vind bij de producten die je kunt bestellen. Zo bepaal je zelf het ontwerp voor de beker. Wij gebruiken het mooiste emaille, dat bovendien heel duurzaam is en zich na gebruik makkelijk laat schoonmaken.

Mooie beker met jouw naam

Laat een mooie emaille beker met naam maken. Met jouw naam, zodat je voortaan koffie of thee drinkt uit je eigen beker. Het is jouw persoonlijke mok, die we kunnen bedrukken zoals jij wilt.

Dus denk je aan jouw naam? Aan een leuke tekst of aan een foto van jou of een mooie herinnering? Jij bepaalt wat we erop drukken. Wij zorgen voor een emaille beker die voldoet aan de hoogste eisen voor kwaliteit:

  • Duurzaam emaille
  • Chique uitstraling
  • Makkelijk schoonmaken
  • In de kleur die je zoekt
  • Van supersterk materiaal

Emaille is wat dat betreft heel goed geschikt voor een eigen beker met naam. Het is een prachtige keuze, waaruit je heerlijk koffie, thee of iets anders drinkt. En wil je de beker cadeau doen? Dan is het misschien wel de leukste manier om een ander te verrassen.

kinderbeker met naamEmaille beker met naam laten maken

Je kunt heel eenvoudig jouw emaille beker met naam laten maken. Kies de beker of mok die je wilt bestellen. Bij het product vind je de ontwerper, die je zelf gebruikt om het ontwerp te maken. Kies jouw naam, een andere tekst of gebruik een foto die je wilt laten drukken. Wij gaan ermee aan de slag. Jij ontvangt vervolgens snel jouw emaille beker met naam. Voor jezelf of om iemand cadeau te doen.